""

İYİ Parti yerel seçimlerde ittifaka girmeyecek « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 11:47

İYİ Parti yerel seçimlerde ittifaka girmeyecek

İYİ Parti, Genel İdare Kurulu’nda yapılan oy çokluğuyla alınan kararla, 2024 yerel seçimlerine tek başına katılma kararı aldı. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yapılan oylama sonucunda alınan kararı basın açıklamasıyla duyurarak, “Genel İdare Kurulumuz yerel seçimlere hür ve müstakil girme kararı almıştır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti yerel seçimlerde ittifaka girmeyecek
Son Güncelleme :

05 Aralık 2023 - 16:33

CHP’nin yerel seçimlerde işbirliği çağrısının ana konu olduğu Genel İdare Toplantısı, İYİ Parti’nin tek başına seçime katılma kararıyla sonuçlandı. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP’nin işbirliği teklifini reddettiklerini belirterek, “Yapılan oylama neticesinde Genel İdare Kurulumuz, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Partimizin hür ve müstakil olarak girmesi kararını almıştır” açıklamasını yaptı.
Toplantı sonrası parti içinden de müstakil seçim kararı desteklendi. İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Her müstakil seçimlere katılıyoruz” ifadeleriyle partinin kararını vurguladı.
 İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan’da alınan kararı desteklediklerini belirterek, “Partimizin almış olduğu bu karar önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin stratejisini ve aday belirleme sürecini şekillendirmede önemli bir adım olarak değerlendiriliyoruz. Biz Yozgat’ımızda kendi dinamiklerimiz ve vizyonumuz doğrultusunda seçim çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah Yozgat’ımız da ve ülke genelinde İYİ Parti’miz büyük bir destekle seçimlerden çıkacaktır.”diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.