""

Özhaseki Yozgat’a geliyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 03:45

Özhaseki Yozgat’a geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, beraberinde bir heyet ile bugün Yozgat’a gelecek.

Özhaseki Yozgat’a geliyor
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2021 - 17:49

Beraberindeki heyet ile bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki program sonrasında Sivas’a hareket edecek.
Özhaseki’nin programında sırasıyla, Yozgat Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı, Yozgat Belediye Başkanlığı ziyaret edilecek ve Belediye Başkanı Celal Köse’nin vereceği brifing sonrası Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirilecek.
Toplantı sonrası devam edecek ziyaretlerde ise Millet Bahçesi Yerleşke Alanı, Tarihi Askerlik Şubesi Gençlik Merkezi, Yozgat Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi
Çalışma Alanı ve Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projesi Şantiye alanları ziyaret edilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.