""

Özkan ve Sudun Yozgatspor’da « Yeniufuk Gazetesi

11 Mayıs 2024 - 06:23

Özkan ve Sudun Yozgatspor’da

İkinci yarı şampiyonluk hedefine ulaşmak için takım içerisindeki eksiklikleri gidermek için düğmeye basan Yozgatspor Yönetimi dün iki önemli transfer birden gerçekleştirdi.

Özkan ve Sudun Yozgatspor’da
Son Güncelleme :

27 Aralık 2017 - 7:00

BAL Ligi 8.Grup lideri Torbalıspor’un başarılı stoperi Mert Özkan ve Ceyhanspor’un başarılı orta saha oyuncusu Serdar Sudun ile anlaşma sağlayan Yozgatspor’un kadrosuna iki takviye daha yapması bekleniyor.
Stoper Mert 98 resmi maçta forma giyerken, bu sezon 3 gol atarak Torbalıspor’un liderliğinde büyük katkı sağladı. 1992 doğumlu Mert Özkan 3 sezon Beyköy Belediyespor, 1 sezon Düzcespor, son olarakta Torbalıspor formalarını giydi. 1.94’lük boyu ile takımın en uzunu olan Özkan’ın takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Ceyhanspor’un başarılı orta sahası Serkan Sudun ise 26 kez 2.Lig, 139 kez 3.Lig, 32 kez Bal Ligi ve 7 kez Türkiye Kupası maçlarında forma giydi. 1989 doğumlu Serdar Sudun futbol hayatına Adanaspor’da başladı. Buradan Adana Demirspor’a transfer olan Sudun daha sonra sırasıyla Cizrespor, Hatayspor, Uşakspor, Bayrampaşaspor, 24 Erzincanspor, Payasspor, Konya Anadolu Selçukspor, Bergama Belediyespor, Erzinspor ve son olarak Ceyhanspor formalarını giydi.
YOZGATSPORDA
İKİ AYRILIK
Yönetim ikinci yarı öncesinde gidecek diğer iki ismi de açıkladı.
Yozgatspor’da ikinci yarı başlamadan önce gidecek diğer iki oyuncu da belirlendi.
Teknik ekibin verdiği rapora sadık kalan Yönetim geldikleri günden bu tarafa takıma beklenilen katkıyı sağlamaktan uzak kalan Umut Ceylan ve sağ kanat oyuncusu Mustafa Tahran ile yolların ayrılmasına karar verdi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen orta saha oyuncusu Umut hazırlık kampında oynanan maçta sakatlandıktan sonra bir türlü eski günlerine dönemedi. Sezon boyunca iki maç oynayan Umut ve Mustafa’ya Yönetim teşekkür ederek futbol hayatlarında başarı diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.