""

Şahan: Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için kıymetlidi « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 16:58

Şahan: Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için kıymetlidi

Şahan: Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için kıymetlidi
Son Güncelleme :

09 Ocak 2024 - 10:33

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, vatandaşların taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla sürekli olarak saha ziyaretlerine devam ediyor. Şahan, “Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için kıymetlidi.”dedi.

Sorgun Sanayi esnafını ziyaret eden Milletvekili Şahan, esnafın karşılaştığı sorunları dinleyerek talep ve önerilerini aldı. Esnafların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Şahan, esnafın iş yerlerini tek tek gezerek, sektördeki güncel gelişmeler hakkında bilgi aldı. Esnafın karşılaştığı zorlukları ve beklentilerini dinleyen Şahan, vatandaşların istek ve taleplerini not aldı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, yaptığı açıklamada, “Saha ziyaretleri, vatandaşlarımızın nabzını tutmak ve sorunları doğrudan yerinde görmek için önemli bir fırsattır. Bugün Sorgun Sanayi esnafımızı ziyaret ederek, iş dünyasındaki gelişmeleri ve esnafımızın beklentilerini dinledik. Her bir vatandaşımızın görüşleri bizim için kıymetlidir. Halkımızla sık sık bir araya gelerek, onların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Esnaflarda Milletvekili Şahan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek,şunları kaydetti:  “Milletvekilimiz bizden biri, sürekli yanımızda sorunlarımızı gönül rahatlığı ile kendisine iletebiliyoruz. Ya da aradığımız zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.” Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.