""

Şampiyon Akdağmadeni « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 18:59

Şampiyon Akdağmadeni

Yozgat Amatör Küme U18 Futbol Ligi takımlarından Akdağmadeni Belediyespor bütün rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk turu attı.

Şampiyon Akdağmadeni
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 18:23

Ligde bir kez berabere kalan diğer tüm maçları kazanan Akdağmadeni Belediyespor U18 Futbol Takımı ligi namağlup tamamlayarak yakalanması zor bir başarının altına imza attı. Yaşanan şampiyonlukla büyük sevinç yaşayan Akdağmadeni Belediyespor 4- 7 Mayıs tarihleri arasında Kırıkkale’de yapılacak olan bölge şampiyonasında da Yozgat’ı ve Akdağmadeni ilçesini temsil edecek. Burada alınacak bir başarıyla Akdağmadeni Belediyespor Futbol takımı U18 Türkiye Şampiyonasına kakılmaya hak kazanacak.
Bölge şampiyonasına hazırlanan Akdağmadeni Belediyespor’un antrenmanda ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın ” Bölge Şampiyonasına gitmeyi hak eden takımımı yürekten kutluyorum. Zorlu lig sürecinde durmak bilmeden çalışan tüm sporcularıma ve Antrenörümüz Ömer Ekinci’ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akdağmadeni Belediyesi olarak gençlerimize yaptığımız yatırımlar sonucunda başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Takımımızın Bölge Şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Kırıkkale’de alınacak başarılı sonuçlar sonrasında inşallah Türkiye Şampiyonasına U-18 Futbol takımımızı göndereceğiz” dedi./ Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19