""

Taner Yıldız, Esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 21:23

Taner Yıldız, Esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor

AK Parti Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Taner Yıldız, il genelinde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Taner Yıldız, Esnaf ve  vatandaş ziyaretleriyle  gönüllere dokunuyor
Son Güncelleme :

04 Aralık 2023 - 18:55

AK Parti Aday Adayı Taner Yıldız, sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli bir diyalog içinde olma ve şehirdeki her kesimin beklentilerini dikkate alma vizyonunu benimseyerek, Yozgat’ın kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarına devam ediyor.
Yıldız’ın, yerel yönetimdeki hizmet vizyonunu paylaşmak ve Yozgat’ın sorunlarını doğrudan dinlemek amacıyla başlattığı ziyaretlerde vatandaşların samimi ilgisiyle karşılaştı. Esnafın, vatandaşın ve sivil toplum temsilcilerinin taleplerini dinleyen Yıldız, şehrin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı.
Saha ziyaretleri kapsamında şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla birebir iletişim kurarak vatandaşların önceliklerini dinleyen ve çözüm noktaları hakkında önerilerde bulunan Yıldız, ildeki potansiyeli değerlendirme, istihdamı artırma, altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırma gibi konuları vurgulayarak, şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hemşehrilerini bilgilendirdi. / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.