""

Tek eksiğimiz Yozgatlının desteği « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 13:15

Tek eksiğimiz Yozgatlının desteği

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, tek eksikliklerinin Yozgatlının, Yozgatspor’a aidiyet duygusunun arttırılması olduğunu söyledi.

Tek eksiğimiz Yozgatlının desteği
Son Güncelleme :

27 Ekim 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, tek eksikliklerinin Yozgatlının, Yozgatspor’a aidiyet duygusunun arttırılması olduğunu söyledi.
Akgün, takımın şehir ile bütünleştikten sonra şampiyon olmanın önünde hiçbir engelin olmayacağını belirtti.
Yozgatspor’un şampiyon olmasını canı gönülden istediklerini kaydeden Ahmet Akgün, hedeflerinin bu doğrultuda olduğunu ifade etti.
Akgün, Talasgücü Belediyespor’u da yenerek 5’te 5 yapmak istediklerini söyledi.
Akgün, Yozgatspor’un hedefinde hiçbir değişiklik olmadığını, şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu vurguladı.
Yozgatspor emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Ahmet Akgün, “Şuan için hiçbir sorun yok. Takım kenetlenmiş durumda. Takımın birlik ve beraberliği her geçen gün daha da güçleniyor. Eksikliklerimizi daha net görüyoruz” dedi.
Akgün ayrıca, Talasgücü Belediyespor’un saha değişiklik talebinin kendilerini etkilemeyeceğini, Yozgatspor ‘un her şartta ve her sahada oynayabilecek bir takım olduğunu ifade etti.
Maçlarda taraftar desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Akgün, ” Yozgatspor’umuz şehrimizin takımıdır.
Bu bakımdan takıma taraftarımızın canı gönülden sahip çıkması ve desteklemesi futbolcularımızı daha fazla motive ediyor. Yozgatspor çıktığı bütün karşılaşmalara 3 puan parolası ile çıkıyor.
Bu kapsamda hedefimiz elbette şampiyonluk. Takımımız yakaladığı bu galibiyet serisini lig sonuna kadar sürdürüp mutlu sona şampiyonlukla ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19