""

Vali Özkan ve Milletvekili Sedef’ten jandarmaya bayram ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 01:36

Vali Özkan ve Milletvekili Sedef’ten jandarmaya bayram ziyareti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ile birlikte Muslubelen Trafik Uygulama Noktası’nda görev yapan Jandarma personelini ziyaret etti.

Vali Özkan ve Milletvekili Sedef’ten  jandarmaya bayram ziyareti
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 16:58

Ziyaret sırasında Vali Özkan ve Milletvekili Sedef, Jandarma personelinin ve yolculuk yapan vatandaşların bayramlarını kutladı.
Göreve geldikleri andan itibaren vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan Jandarma personeline teşekkürlerini ileten Vali Özkan ve Milletvekili Sedef, özellikle bayram süresince artan trafik yoğunluğunda gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Vali Özkan ve Milletvekili Sedef, ziyaret sırasında Jandarma personeliyle de bir araya gelerek sohbet etti ve talep ve önerilerini dinledi. Jandarma personeli de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Vali Özkan ve Milletvekili Sedef’e teşekkür ettiler./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.