""

Vali Özkan’dan esnaf ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:59

Vali Özkan’dan esnaf ziyareti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Un Pazarı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Vali Özkan’dan esnaf ziyareti
Son Güncelleme :

16 Nisan 2024 - 18:00

Yozgat Valisi mehmet Ali Özkan, tarihi Un Pazarı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.
Daha sonra gençlerin çay davetini geri çevirmeyen Vali Mehmet Ali Özkan, gençlerle bir süre sohbet ederek geleceğe yönelik düşünceleri hakkında görüş ve düşüncelerini aldı.
Vali Özkan, gençlerin taleplerini dikkate alarak, onların geleceğe yönelik çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Gençler de Vali Özkan’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler. / Cemil MERMERTAŞ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.