""

Valilik uyarılarını yineledi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:00

Valilik uyarılarını yineledi

Yozgat Valiliği sürücüleri seyahat halinde iken cep telefonu ile konuşmamaları ve emniyet kemerini mutlaka takmaları konusunda uyardı.

Valilik  uyarılarını  yineledi
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 17:09

Bayram tatili boyunca artan trafik yoğunluğu karşısında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri de il genelinde belirli noktalarda trafik uygulamalarını sürdürdü.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, bayram öncesi bütün trafik tedbirlerin alındığını hatırlattı. Vali Özkan, “Ekiplerimiz, bayram öncesi ve sonrası, vatandaşlarımızın seyehat, can ve mal güvenliğini sağmak amacıyla şehiriçi ve şehirlerarası karayollarında havadan ve karadan denetimlerini aralıksız olarak sürdürdü. Özellikle vatandaşlarımız seyahat halinde iken mutlaka emniyet kemerimizi takalım, Hız limitlerini aşmayalım, Araç kullanırken telefonla konuşmayalım, Trafik kurallarına mutlaka uyalım. Hem kendi can ve mal güvenliği için hem de başkalarının can ve mal güvenliği için mutlaka trafik kurallarına uyalım.” dedi./ Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.