""

YAVUZ: iKiNCi YARIYA iYi BAŞLAMAK iSTiYORUZ « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 17:08

YAVUZ: iKiNCi YARIYA iYi BAŞLAMAK iSTiYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, 7 Mart Kadirli Demirspor’u yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

YAVUZ: iKiNCi YARIYA iYi  BAŞLAMAK iSTiYORUZ
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 7:00

Yavuz ‘nasıl başlarsan, öyle gider’ diyerek, üç puan ile başlamak istediklerini belirtti.
Kırmızı-siyahlı takım 7 Mart Demirlispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Aydın Yavuz gözetiminde yapılan antrenman da futbolcular pas ve şut çalıştı.
Sakatlıkları süren Ali Yakup ile Yener Boz takımdan ayrı düz koşu yaptı.
İYİ BİR TAKIM YAPTIK
Aldıkları oyunculara güvendiğini kaydeden Aydın Yavuz, iyi bir takım yaptıklarını ifade etti.
Yavuz, “Onların bize katkı yapacağını düşünüyoruz. Şuanda Ali Yakup ile Yener’in sakatlıkları var. 20 kişilik bir kadromuz var. Oynayacağımız maçların göstergesi bize transferin devam edip, etmeyeceğini gösterecek. Eksik görürsek ona göre oyuncu alacağız” dedi.
TRANSFER
TAMAMLANMADI
‘Benim olduğum yerde transfer bitmez’ diyen Aydın Yavuz, “Sadece şuanda aldığımız oyuncular var. Onların oyunculuklarına güveniyoruz. Bir iki tane maç oynayacağız. Hem takımımızı göreceğiz hem de eksiklikler varsa onları göreceğiz. Ama yeterli gördüğümüz takdirde, bu takım ile hedefe ulaşırız dediğimiz zaman transfer yapmayabiliriz. Bundan sonra iyi oyun değil de, hedefe oynayan takımız. Bundan sonra puan alan takım hüviyetine kavuşmamız lazım” diye konuştu.
SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ
Yavuz şöyle konuştu; “İlk yarı olduğu gibi maç maç gideceğiz, biz de istiyoruz en azından bir seri yakalayalım. Nevşehir maçına kadar”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.