""

Çamlıhemşin Kaymakamının mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:20

Çamlıhemşin Kaymakamının mutlu günü

Akdağmadeni ilçesi tanınmış işadamlarından Onur Sentetik Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Daştan’ın oğlu Rize’nin Çaamlıhemşin Kaymakamı hemşehrimiz Okan Daştan hafta sonu Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen düğün töreninde Fatma Üstüntaş ile dünya evine girdi.

Çamlıhemşin Kaymakamının mutlu günü
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2017 - 7:00

Akdağmadeni Fen Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilendüğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın yaptı. AK Parti milletvekileri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal’ın yanı sıra ilçe kaymakamları ve Rize’de görevli çok sayıda bürokrat katıldı. .
Törene özel olarak katılan ve genç çiftlerin nikah şahitliğini yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu belirterek, “Ben, nikahın ve kurulan yuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Rabb’im çıktıkları uzun ince bu yolda yardımcıları olsun.” dedi.
Konuşmasında çiftlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk tavsiyesini hatırlatan Bozdağ, evlilik cüzdanını genç çiftlere verirken ömür boyu mutluluklar diledi.
Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak genç çiftçleri kutluyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.