""

Emniyetten anlamlı video « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:41

Emniyetten anlamlı video

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir video yayınladı.

Emniyetten anlamlı video
Son Güncelleme :

09 Nisan 2021 - 12:11

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan videoda, dalgalanan Türk Bayrağı önünde yer alan Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru, arka fonda çalan marşı işitme engelli vatandaşlarımız için işaret diliyle seslendirdi.

Video hakkında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi; “176. yılını kutladığımız Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde işitme engelli vatandaşlarımızın da coşkumuza ortak olması için İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli meslektaşımızın işitme engelli vatandaşlarımız için hazırladığı 10 Nisan kutlama şarkısı eşliğindeki klip izleyenlerden büyük beğeni toplamıştır. Tüm vatandaşlarımızı yeni yaşımızda coşkumuza dahil ederek Polis-Halk ilişkilerinde her vatandaşımıza güvende olduğu hissini vererek daha huzurlu bir Yozgat ve Türkiye için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.