""

FETÖ Operasyonunda 6 öğretmen tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:31

FETÖ Operasyonunda 6 öğretmen tutuklandı

Yozgat Merkezli 6 ili kapsayan FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında haklarında yürütülmekte olan soruşturmalara istinaden Savcılık talimatı doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 23 şüpheli öğretmen hakkında arama, el koyma ve gözaltı kararı verildi.

FETÖ Operasyonunda  6 öğretmen tutuklandı
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

Gözaltına alınan öğretmenlerden M.E., M.Ç., Y.D., M.Ş., M.A., Ö.U. isimli şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.K., M.A.Y., T.Ö., Ü.T., M.İ., Ö.Ö., B.Ç., S.M., F.A., Y.B.D., S.S., isimli şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. A.S.B., H.B., T.Ş., F.K., H.Ç. isimli şüphelilerin firari oldukları belirtilirken, M.Ş., isimli şüphelinin Adana’da yakalandığı bildirildi. Öte yandan FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı bulunan ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken KHK ile ihracı yapılan 4. Sınıf emniyet müdürü E.S. ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü M.D. isimli şahıslar hakkında Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yakalama kararı çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda E.S. Sorgunda, M.D. ise Şefaatli İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı. İki şüphelide emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.