""

Kent Orkestrası konseri büyük ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:57

Kent Orkestrası konseri büyük ilgi gördü

Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası’nın verdiği konser etkinliği büyük ilgi gördü.

Kent Orkestrası konseri  büyük ilgi gördü
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

Salonu dolduran vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı. Yeşilçam Film Müzikleri ve nostalji şarkılar seslendirilen konserde vatandaşlarda eşlik etti.
Belediye Başkanı Kazım Arslan yaptığı açıklamada, Yozgat’ta kültür hayatını canlı tutmak için çok yoğun bir gayret içerisinde olduklarını söyledi. Büyük Sinema’yı kültürel hayata kazandırdıklarını ve Topluluğun burada ilk konserini verdiğini belirten Arslan, “ Yozgat’ta zaman zaman sosyal hayatta bir takım eksikliklerden bahsediliyor biz Yozgat belediyesi olarak bu noksanları tamamlamak üzere çok yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu manada bu gün Kent orkestrasının Yeşilçam Film Müzikleri ve nostalji şarkıları konserini izledik. Konser bizi eskilere götürdü. Bundan sonrada etkinliklerimiz devam edecek diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.