""

Onlar Şehir Hastanesinin gizli kahramanları « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:59

Onlar Şehir Hastanesinin gizli kahramanları

Yozgat Şehir Hastanesinde açılışından bu yana görev yapan Özel Güvenlik personeli özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı hastane yönetimi ve vatandaşların takdirini topluyor.

Onlar Şehir Hastanesinin  gizli kahramanları
Son Güncelleme :

18 Şubat 2021 - 15:06

Yozgat Şehir Hastanesinde açılışından bu yana görev yapan Özel Güvenlik personeli özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı hastane yönetimi ve vatandaşların takdirini topluyor.
Hastanede sağlık çalışanlarıyla birlikte pandemi sürecinde görevlerini en iyi şekilde yerine getiren güvenlik görevlileri başarılı çalışmalarından dolayı hastane yönetimi tarafından takdir ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Hastanede yaşanan herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale ederek , hasta ve yakınları ile sağlık çalışanlarının güven ve huzurunu sağlayan güvenlik personeli önemli bir görevi yerine getiriyor.
Güvenlik görevlileri; her mesleğin kendine göre zorlukları olduğunu belirterek, “Özellikle bizim mesleğimiz stresli ve meşakkatli işlerin başında gelmektedir. Çünkü hastaneye gelen vatandaşlarımız ister istemez stersli oluyor, üzücü bir durumla karşılaştıklarında kendilerini kaybederek istenmeyen olaylara sebebiyet verebiliyorlar işte tam bu sırada biz güvenlik görevlileri devreye girerek vatandaşlarımızı sakinleştirerek olayları yatıştırıyoruz. Stresli ve zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın da güvenliğini sağlamak zorundayız. Hastane yönetimimizin desteği ile işimizi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz.” diye ifade ettiler. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.