""

Sarıkaya’dan Pansiyon Ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:04

Sarıkaya’dan Pansiyon Ziyareti

‘Ben yoruldum hayat’ şarkısı ile tüm Türkiye’de tanınan ve sevilen Yozgatlı sanatçı Mümin Sarıkaya, Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi pansiyonuna konuk oldu.

Sarıkaya’dan Pansiyon Ziyareti
Son Güncelleme :

29 Aralık 2016 - 7:00

Pansiyonda kalan Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği Ben yoruldum hayat şarkısının yorumunu çok beğenen Mümin Sarıkaya öğrencilerle samimi bir söyleşi yaptı.
Küçüklüğünden itibaren müziğe gönül verdiğini bu uğurda yoğun bir şekilde çalıştığını ve mücadele ettiğini söyleyen Mümin Sarıkaya, Ne olursa olsun yapmak istediğiniz, gönlünüzden geçen şeyde tutkulu olun. işinizi tutkuyla yapın, o zaman nerede ve hangi şartlarda yaşadığınız önemli değil, emin olun başarılı olacaksınız diyerek öğrencilere azmin önemini anlattı.
Öğrencilerin sorularıyla devam eden gece yine öğrencilerle beraber şarkı söyleyerek noktalandı.Yozgat İl Milli Eğitim adına Şube Müdürü Ömer Başol, Mümin Sarıkaya’ya bir plaket takdim ederken, okul müdürü Bedreddin Dıvrak’ta ebru çalışması hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.