""

Sedef polis haftasını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:23

Sedef polis haftasını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ethem Sedef, Emniyet Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı.

Sedef polis haftasını kutladı
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 15:28

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ethem Sedef, Emniyet Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ethem Sedef, 176’ıncı kuruluş yıldönümünü geride bırakan Polis Teşkilatı’na övgü yağdırdı. Türk Polisi’nin huzuru tesis ettiğini, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağladığını ifade eden Sedef, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır” dedi.
Türk Polisinin milletin gönlünde taht kurduğunu belirten Sedef açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır.
Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin görevleri arasındadır.
Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Bu nedenle ülkemizi bütün sıkıntılardan kurtarıp, güçlü, saygın bir ülke haline getirmek yönetimlerin en temel görevi ve hedefleri arasında olmalıdır. Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor Yozgat’ımızın emniyet hizmetlerindeki kalite ve güven ortamının sağlanmasında büyük bir özveri ile çalışan İl Emniyet Müdürümüz Murat Esertürk ve görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.” (Seher Çaylak)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.