""

3 ilçede okullar bir gün tatil edildi « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 19:11

3 ilçede okullar bir gün tatil edildi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat’ın 3 ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

3 ilçede okullar  bir gün tatil edildi
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:03

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, deprem nedeniyle Çekerek, Kadışehri ve Aydıncık ilçelerinde Cuma günü eğitim ve öğretime ara verildiği duyuruldu. Ayrıca, evlerine girmekte çekinen vatandaşların spor salonlarında misafir edileceği belirtildi.
Depremin etkilerinin hala hissedildiği bölgelerde, güvenlik tedbirleri kapsamında eğitim ve öğretime ara verilmesi kararı alındı. Özellikle depremin merkez üssüne yakın olan Çekerek, Kadışehri ve Aydıncık ilçelerindeki okullarda öğrencilerin ve personelin güvenliği ön planda tutuldu.
Yozgat Valiliği yetkilileri, okulların tatil edilmesiyle birlikte evlerine girmekte tereddüt eden vatandaşların spor salonlarında konaklayabileceklerini açıkladı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.