""

Boğazlıyan Kefalet Kooperatifi 500 Bin TL Ticari araç kredisi veriyor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 19:40

Boğazlıyan Kefalet Kooperatifi 500 Bin TL Ticari araç kredisi veriyor

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, yeni iş yeri açan, otobüs ve benzeri araç alan esnafa 500 bin liraya kadar kredi verileceğini söyledi.

Boğazlıyan Kefalet Kooperatifi  500 Bin TL Ticari araç kredisi veriyor
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 7:00

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, yeni iş yeri açan, otobüs ve benzeri araç alan esnafa 500 bin liraya kadar kredi verileceğini söyledi.
Erkoç, yaptığı açıklamada, Antalya’da yapılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) istişare toplantısına katıldığını hatırlatarak toplantıda esnafın desteklenmesi için önemli kararlar alındığını belirtti.
Toplantının çok verimli geçtiğini anlatan Başkan Nuri Erkoç, “Toplantımızda esnafımızın önünü açacak, sıkıntılarını çözmede ciddi katkı sağlayacak, yeni yatırım yapmak isteyen esnafımızı destekleyen kararlar alındı.
Kooperatiflerimizin kredi limitleri arttı, başarılı kooperatiflerimiz ise bir üst gruba çıktı. Yeni yatırım yapmak isteyen esnafımıza da yeni kredi imkanı getirildi.” diye konuştu.
Erkoç, alınan kararlar doğrultusunda bugüne kadar 150 bin liraya kadar kredi verebilen 1 ve 2’nci grupta yer alan kooperatiflerin artık 200 bin liraya kadar, 100 bin liraya kadar kredi verebilen 3 ve 4’üncü grupta yer alan kooperatiflere 150 bin, 75 bin liraya kadar kredi verebilen 5 ve 6’ıncı grupta yer alan kooperatiflere de 100 bin liraya kadar kredi verebileceğine dikkat çekti.
Yeni işyeri açacak veya otobüs gibi büyük araç alan esnafa yeni desteklerin kapısının açıldığını vurgulayan Başkan Erkoç, şunları kaydetti:”TESKOMB istişare toplantımızda alınan karar ile yeni işyeri açan esnafımız ile yeni otobüs ve benzeri araçları alan şoför esnafımıza, bugüne kadar verdiğimiz şartlar ile 500 bin liraya kadar ve 5 yıl içinde geri ödemesi yapılabilecek şekilde kredi imkanı sağlanıyor.
İşyerini yeni açan esnafımız, gerek işyeri açılışında gerekse işyerini çalıştırmaya başladığında ciddi ekonomik sıkıntılar çekebiliyor. Bu açıdan baktığımızda yeni iş kuran esnafımız ile yeni otobüs ve benzeri araçları alan esnafımıza büyük bir destek sağlanmış olacak.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.