""

Açıkel: Şehrin temizliğine büyük önem veriyoruz « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:40

Açıkel: Şehrin temizliğine büyük önem veriyoruz

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle kentin bazı cadde ve sokak yollarını su ile yıkadıklarını söyledi.

Açıkel: Şehrin temizliğine  büyük önem veriyoruz
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 7:00

Başkan Açıkel, yaptığı açıklamada, ülke genelinde olduğu gibi ilçelerinde de kurak bir kış mevsimi yaşadıklarını belirtti. Şehrin temizliği konusunun belediyenin asli görevleri arasında yer aldığını vurgulayan Açıkel, “Son yılların en kurak bir kış mevsimini yaşıyoruz. Belediye olarak göreve başladığımız ilk günden bu yana önemli projeleri hayata geçirdik. Bunları yaparken de şehrimizin temizliğine çevre düzenlemelerine büyük önem veriyoruz. Mevsimin kış olmasına rağmen birkaç haftadır devam eden güneşli hava yollarda araçların geçişi ile tozlanmalara sebep oluyordu. Belediye temizlik işleri ekiplerimiz itfaiyemizin de desteği ile kaldırım ve yollarımızı su ile yıkayarak temizlik çalışması yaptı. Ekiplerimiz zaten günlük rutin olarak bu temizliği yapıyorlardı fakat hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi böyle bir çalışma yapılmasını gerektirdi.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.