""

Ak gençlik’te devir teslim « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:24

Ak gençlik’te devir teslim

Ak Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanlığı devir teslim töreni Bilal Şahin kongre merkezinde düzenlendi.

Ak gençlik’te devir teslim
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 15:32

Ak Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanlığı devir teslim töreni Bilal Şahin kongre merkezinde düzenlendi.
Düzenlenen devir teslim toplantısına Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, çok sayıda partililer katıldı.
İlk olarak Gençlik Kolları eski il Başkanı Kazım Emiroğlu şimşek bir konuşma yaptı. Şimşek yaptığı konuşmada şunları söyledi “ 14 Şubat 2018 tarihinde genel merkez gençlik kolları başkanlığı tarafından şahsımıza tevdi edilen bu kutlu görevi yol arkadaşlığı yaptığımız her zaman yönetimimizde aktif rol almış bu yolda birlikte yürüdüğümüz Yaşar Taşdemir kardeşime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu görevler bayrak yarışı ve her zaman teslim edeceğimiz günü bugünü düşünerek hizmet etmeye çalıştık görev sürecimiz boyunca hiçbir kardeşimizin kalbini kırmamaya ve haktan hakikatten ayrılmamaya özen gösterdik. Gençlik kolları il başkanlığına seçilen Yaşar Taşdemir kardeşime başarılar diliyorum” diye konuştu.
İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Yaşar Taşdemir ise yaptığı konuşmada “ Öncelikle görevi devraldığım Kazım Emiroğlu Şimşek Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine şehrimize ve partimize verdiği emeklerden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Sayın başkanımızdan almış olduğum bu hizmet bayrağını daha da ileriye götürmek yegâne amacımız olacaktır.
Bizleri bu makama layık gören başta genel merkez gençlik kolları başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan’a sonsuz şükranlarımı sunuyor ve layık gördüğü bu makamın hakkını vermek için gece gündüz durmadan çalışacağımı huzurlarınızda ifade etmek istiyorum.
Siyasi hayatım boyunca değerli fikirlerinden ve siyasi bilgilerinden istifade ettiğim kıymetli; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendiye, Anayasa Komisyonu Başkanı, Genel Merkez MKYK Üyesi, Millet Vekilimiz Sayın Bekir Bozdağ beyefendiye, Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Yusuf Başer Beyefendiye, İl Başkanımız Yusuf Başer Beyefendiye, Belediye Başkanımız Celal Köse Beyefendiye, İl Genel Meclis Başkanımız İskender Nazlı Beyefendiye, Merkez İlçe Başkanımız Kürşat Kılıç Beyefendiye, İl Kadın Kolları Başkanımız İlknur Ünal Hanımefendiye, görevi devralmış olduğum Gençlik Kolları Başkanımız Kazım Emiroğlu Şimşek ve partimizin teşkilatlarında görev yapmış eski yeni tüm yöneticilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Partimizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüdüğü bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Dava Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yürüme şerefine nail olduğum için yüce Rabbime hamd ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizin gençlerine verdiği değeri biliyor ve bu değerin kıymetinin karşılığını vermek için ak gençler olarak yoğun bir mesai harcamamızın gerektiğini biliyoruz. Biz buradan tüm Yozgat’ın gençlerini kucaklayacağımızı, onların her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olacağımızı altını çizerek ifade etmek istiyorum.
Kalbimiz, davamız ve partimiz her daim genç kardeşlerimize açıktır. Allah yar ve yardımcımız olsun rabbim istikametimizde bizleri sabit kılsın. Hazırız, İnanıyoruz, Bilinçliyiz, Genciz ve Önde Yürümeye Hazırız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Celal Köse ise “ Gençlik Kollar Eski İl Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek kardeşime ve yönetimine partimize ve şehrimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları İl Başkanlığını yeni atanan Yaşar Taşdemir kardeşime de tekraren hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin. Gençler; sizlerden beklentimiz yüksek. İnandığımız yolda ilk günkü aşkla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise “ Bu bir bayrak yarışı eski Gençlik kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek’in çalıştığı dönemler itibariyle çok güzel hizmetlerde bulundu ama genel merkezimizin tasarrufuyla bir değişim gerekiyordu. Gençlik Kollara Başkanlığına yeni atanan Yaşar Taşdemir’e bu görev tevdi edildi bundan sonra gençlik kolları başkanlığı görevini yürütecek olana Yaşar Taşdemir ve yönetimi ve ilçelerimizle ile birlikte güçlü Türkiye için geleceğimizin yolculuğunda çok büyük katkılar olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere gecesini gündüzüne katıyor yeni atanan kardeşlerimizde birlik beraberlik içerisinde çok daha ileriye taşıyacaklarını inanıyorum. Kazım Emiroğlu Şimşek’e geçirdiği süre içinde kendisine çok teşekkür ediyorum il yönetimine teşekkür ediyorum geçmiş gençlik kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Yaşar Taşdemir’e ve oluşacak yeni yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.