""

AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatında istişare toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:24

AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatında istişare toplantısı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatında istişare toplantısı
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 18:11

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ında telekonferansla bağlandığı toplantıya; AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve partili üyeler katıldı.
Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana ilçelerine büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.
Başkan Dereli, “İlçemiz daha önceki yıllarda yazın tozdan kışın çamurdan geçilmezdi. AK Partili belediyemiz döneminde ilçemizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözdük. İnşallah bundan sonraki süreçte gece gündüz demeden, birlik beraberlik içerisinde canla başla çalışarak AK Partimizi hep birlikte hedeflediğimiz noktalara taşıyacağız.”dedi.
İl Başkanı Yusuf Başer’de partilerinin en alt kademesinden üst kademesine herkesin sorumluluk bilinci ile AK Parti’ye ve liderine yakışır bir şekilde çalışma yürüteceklerini söyledi. Başkan Başer, “Bizler makam mevki sevdasında değiliz. Bizim davamız liderimizin yolunda, ülkemizi çağdaş, müreffeh yarınlara taşıyacak çalışmalarına elimizden geldiğince destek olmaktır. Bunu da ancak birlik beraberlik içerisinde yılmadan, yorulmadan taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak başarabiliriz.”diye konuştu.
Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’da telekonferansla katıldığı toplantıda partilileri selamlayarak partilerinin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.