""

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında kongre süreci başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:19

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında kongre süreci başladı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, kongre takvimi ile ilgili ilçe başkanlarının katılımı ile AK Parti İl Teşkilatı’nda bir toplantı düzenledi. İl Başkanı Lekesiz kongre takvimi ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatında  kongre süreci başladı
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2017 - 7:00

Başkan Lekesiz, “ AK Parti 3’er yıllık periyotlarda kongrelerini yapıyor.Türkiye geneli için 6. Olağan Yozgat için de 5. Olağan kongre takvimini bugün itibariyle mahalle ve kongre delege sayılarının ilanıyla başlatıldı. Delege dağıtım listelerinin kesinleşmesiyle birlikte ilçe kongre delege seçimlerini 19-26 Temmuz’da tamamlamış olacağız.
İlçe kongrelerimizi 16 Ağustos ve 12 Kasım tarihleri arasında sonuçlandıracağız. 18 Kasım-25 Şubat tarihleri arasında da Türkiye genelinde il kongreleri tamamlanmış olacak” dedi.
AK Parti olarak kongreleri bir tazelenme dönemi olarak gördüklerini belirten İl Başkanı Lekesiz, “Bir değişimle bütün teşkilatlarımızda olacak heyecanımızı motivasyonumuzu tazeleyeceğiz. Yeni arkadaşlarımızla bayrak değişikliği yaparak 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimlere ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerinde daha fazla oy alabilmek adına fazlayısla ortaya koyacak yapıyı bu kongrelerde oluşturacağız” şeklinde konuştu. Kongre döneminin ülkye hayırlı olması temennisinde bulunan Lekesiz, “Bizim en kıymetli hazinemiz geride bıraktığımız süre içinde sağladığımız hırslı beraberlik ve uyumdur. Bu süreçte yenilenme tazelenme değişim olacak oyumuzu daha fazla artırmak adına dinamik diri bir teşkilat yapısını da oluşturmalı.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.