""

Akdağmadeni’nde fizik tedavi ünitesi hizmete açıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:54

Akdağmadeni’nde fizik tedavi ünitesi hizmete açıldı

Yozgat’ın Akdağmadeni Devlet Hastanesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi hizmete açıldı. Hastalar artık tedavilerini ilçede alabilecek.

Akdağmadeni’nde fizik  tedavi ünitesi hizmete açıldı
Son Güncelleme :

02 Haziran 2017 - 11:23

Yozgat’ın Akdağmadeni Devlet Hastanesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi hizmete açıldı. Hastalar artık tedavilerini ilçede alabilecek.
Yozgat Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Akdağmadeni Devlet Hastanesi yönetiminin girişimleri sonucu ilk defa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nin açılması yöre halkını sevindirdi. Hastanenin birinci katında hizmete giren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde günde 25 hasta tedavi kapasiteli olduğunu belirten Fizyoterapist Ümmügülsüm Köken, Nisan ayından itibaren 281 hastaya hizmet verdiklerini söyledi.
Fizik tedavi gören hastalar ise daha önceleri tedavi için çevre illere gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, bu hizmeti getiren hastane yönetimi ve fizik tedavi ünitesi yetkililerine teşekkür etti.
Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Peyami Duman yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yenilenen binası ile hastanemizdeki en yeni hizmetlerimizden biri de fizik tedavi hizmetimiz olmuştur. İlçemizde ilk kez verilmeye başlanan fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetimiz halkımızdan çok büyük bir talep görmektedir. Yıllarca dış merkezlerde bu hizmeti almak zorunda kalan hastalarımız artık ev konforunda ve güler yüzlü personellerimiz ile bu hizmeti eksiksiz bir şekilde almaya başlamışlardır. Hastalarımız genel olarak; bel ve boyun fıtığı, omuz ağrıları, diz eklem hastalıları, el bilek kırıkları rehabilitasyonu, fibromiyaljivb çok çeşitli rahatsızlıkların tedavisi amaçlı yatırılmışlardır. Hastalarımızın bu hizmete olan ilgi ve alakaları bizleri çok memnun etmekte ve hizmetin içeriğini genişletmek adına bizleri motive etmektedir. Ayrıca Genel Sekreterliğimizin bu konuda verdiği destekten dolayı da kendilerine minnet duymaktayız”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Birol sener 14 Haziran 2022 / 19:50 Cevapla

Akdagmadeni devlet hastanesiyle görüstüm fizik tedavi olmadigini söylediler burda fizik tedavimiz vardir yaziyor bilgi verebilirmisiniz? Tesekkürler

    admin 15 Haziran 2022 / 10:20 Cevapla

    Birol bey konuyla ilgili haberimiz 2017 yılında yapılmış bir haberdir. Dolayısı söz konusu hastanemizde bugün söz konusu poliklinik hizmet vermiyor.