""

Akgün: “Liderlik koltuğuna oturacağız” « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:19

Akgün: “Liderlik koltuğuna oturacağız”

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Teknik heyet, futbolcular ve yönetim olarak Nevşehir maçının öneminin farkında olduklarını söyledi.

Akgün: “Liderlik koltuğuna oturacağız”
Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 7:00

Akgün, Nevşehir maçında kaybedilecek puanın telafisinin olmadığını belirtti.
Futbolcuları disiplinsiz tavırları nedeniyle uyardıklarını dile getiren Ahmet Akgün, “Şuan Nevşehir maçına odaklandık. İnşallah bu maçtan da galip gelerek, yolumuza devam edeceğiz. Liderliğini koruyan Nevşehir’den almış olduğumuz üç puan ile liderlik koltuğuna oturmayı düşünüyoruz” dedi.
Futbolcuların sorumluluklarının farkına varması gerektiğini vurgulayan Ahmet Akgün, “Futbolcular sahada ki sorumluluklarını kaybettiklerinde puan kaybı yaşayabileceğimizin farkında olmalılar. Biz futbolcularımızla gerekli görüşmelerimizi yaptık. Disiplini bırakmamak lazım. Bıraktığımız zaman neler olabileceğin hep birlikte gördük. Bu maçı telafisi yok” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.