""

Akgün: Takımımıza güveniyorum « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:20

Akgün: Takımımıza güveniyorum

Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, hafta sonu deplasmanda oynayacakları 68 Aksaray Belediye Spor maçını önemsediklerini belirterek Yozgatspor’a güvendiklerini söyledi.

Akgün: Takımımıza güveniyorum
Son Güncelleme :

22 Kasım 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, hafta sonu deplasmanda oynayacakları 68 Aksaray Belediye Spor maçını önemsediklerini belirterek Yozgatspor’a güvendiklerini söyledi.
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor1959 FK, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aksaray Belediye Spor maçı hazırlıklarına başladı.
Aksaray maçı hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor’da futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi.
Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, Yozgatsporun oynadığı bütün karşılaşmaların önemli olduğunu belirterek, şampiyonluk hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.
Yozgatsporun yakaladığı bu galibiyet serisini Aksaray Belediyespor karşısında da sürdürmek istediklerini vurguladı.
Başkan Akgün,” Takım olarak güzel bir hava yakaladık ve bu havayı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Takım oyuncularımız yakaladıkları bu galibiyet serisini Aksaray Belediyespor maçında da 3 puanla ayrılarak bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.
Bizde, başta Kulüp Başkanımız Sayın Kazım Arslan olmak üzere takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.
İnşallah deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, galibiyet serimizi 8’e çıkarmış oluruz.
Aksaray deplasmanı için yönetimimizle yapılan görüşmeler neticesinde taraftarlarımıza otobüs ayarlaması da yapmış bulunuyoruz. Taraftarlar gruplarımıza ihtiyaçları karşılayacak şekilde otobüs tahsis edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.