""

Ankara Sanayi Devleri’nden Yozgat eğitimine kırtasiye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:23

Ankara Sanayi Devleri’nden Yozgat eğitimine kırtasiye yardımı

Ankara Sanayi Devleri organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte Çekerek İlçesi Beyyurdu Şehit Ferhan Değerlik Ortaokulu öğrencilerine giyim, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin yanı sıra okul için boya yardımında bulunuldu.

Ankara Sanayi Devleri’nden  Yozgat eğitimine kırtasiye yardımı
Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çekerek Beyyurdu Şehit Ferhan Değerlik Ortaokulunda düzenlenen kırtasiye, giyim ve spor malzemeleri dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Ankara Sanayi Devleri Temsilcisi Halil Özkan ve firma yetkilileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt tarafından katkı sağlayan Ankara Sanayi Devleri temsilcilerine teşekkür belgesi ve plaketleri verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Ankara Sanayi Devleri temsilcilerine yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.