""

Arslan’dan Yozgatspor’a destek kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:06

Arslan’dan Yozgatspor’a destek kampanyası

Yozgat’ta basın mensupları ile bir araya gelen Yozgat Belediye Başkanı ve Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Kazım Arslan ve Asbaşkan Ahmet Akgün, kulübe maddi kaynak oluşturmak için hayata geçirilecek olan yardım kampanyası hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Arslan’dan Yozgatspor’a  destek kampanyası
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 7:00

Başkan Arslan Belediye Başkanlık Makamında düzenlediği basın toplantısında Yozgatspora destekte bulunmak katkı sağlamak amacıyla kombine kart şeklinde oluşturulan kartları işadamları, vekiller ve sporseverlere satılacağını ifade etti. Temsili kartlar için alt limiti bin lira olarak belirlediklerini kaydeden Arslan, üst limitin ise olmayacağını kaydetti.
KAMPANYAYA İLK DESTEK VALİ
YURTNAÇ’TAN
İSTENECEK
Kampanya kapsamında ilk olarak Yozgat Valisi ziyaret edilip destek bekleneceğini belirten Başkan Arslan, “Kampanyayı Dokunuş projesi ile başarılı bir netice alan Oktay Yıldırım ve Ertuğrul Kapusuzoğlu’nun yürütmesini planlanlıyoruz. Bin lira değer belirlenen temsili kartlar, Yozgatspor’a destek olmak isteyen işadamlarımız, milletvekillerimiz, kurum müdürlerimiz ve taraftarlarımıza satılacak.
Bu sezon 3.Lig için Yozgatlı işadamlarımızın ellerini cebine atması gerekiyor. Kamp ve kulüp giderleri için bu yola başvurduk. Ankara’da milletvekillerimizi ziyaret edip kampanyamız için bin lira nakit olarak tahsil edilecek. Yine aynı şekilde Yozgat’ta bulunan işadamlarımıza giderek temsili olarak atkı hediye edip kartı yardımseverlere takdim edeceğiz. Kampanyamız netlik kazandıktan sonra bir slogan belirleyerek kamuoyuyla paylaşacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.