""

ASF’den Bilgilendirme toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:11

ASF’den Bilgilendirme toplantısı

Yozgat ASF Gençlikspor Kulübü Hentbol takımı 2020-2021 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verirken 2021-2022 yılı sezonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ASF’den Bilgilendirme toplantısı
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 17:01

Yozgat ASF Gençlikspor Kulübü Hentbol takımı 2020-2021 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verirken 2021-2022 yılı sezonu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Sevgi Evleri’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Yozgat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Neşeli, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Kulüp Başkanı Musa Saydam, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Antrenörü Enis Atmaca ve Yozgat ASF Gençlikspor Hentbol takımı oyuncuları katıldı.
Toplantı öncesi bir açıklama yapan Yozgat Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli “Bakanlığımızın faaliyeti olan Aile ve Çocuk alanında çok yoğun çalışmalar yürütmekteyiz. Sosyal yardım alanlarında da faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Sadece faaliyetlerimiz sosyal yardımlardan ibaret değil, ayrıca çocuk ve gençlerimizin, ailelerimizin, spor, sanat ve kültür ve eğitim alanında da gelişmeleri yönünde çalışmalarımız, gayretlerimiz devam etmektedir. Kulübümüzde bu çalışmalar kapsamında 2017 yılında oluşturulmuştur. Çocuklarımızın hayatlarına dokunmak, sokağın ve sosyal medyanın risklerinden korumak, sağlıklı gelişimleri ile birlikte milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek amacıyla kurduğumuz takımımızda kurum bakımında olan çocuklarımız ile birlikte, şehit ve gazi ailesi çocukları, sosyal ekonomik destek verdiğimiz ailelerin çocukları ile birlikte diğer aile çocuklarımızı kaynaştırarak başarılı bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. 2017 yılında bu hedeflerle kurduğumuz Tamamı Yozgatlı çocuklardan oluşan takımımız dört yılda Bölgesel ligden birinci lige yükselme başarısı gösterdi. İlk defa mücadele ettiğimiz Birinci Lig’de hedefimize de büyür oranda ulaştık. Kendi alt yapımızdan yetişip yaş ortalaması 15-16 olan en genç bir takımla mücadele ettik ve bana göre büyük bir başarının altına da imza attık. Takımımızın bu başarısında emeği geçen başta kulüp başkanımız Musa Saydam ve Antrenörümüz Enis Atmaca olmak üzere bütün sporcularımıza teşekkür eder başarılarının da devamını dilerim. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, Milletvekillerimiz Bekir Bozdağ, Yusuf Başer’e, Valimiz Ziya Polat’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Kulüp Başkanı Musa Saydam ise “2017 yılında oluşturduğumuz takımımız Bölgesel Ligden İkinci Lige oradan da birinci lige yükselme başarısı gösterdi. Takımımızın oluşumunda bakanlığımız hizmet modelinden yararlanan aileler ve çocuklar ile birlikte diğer ailelerin çocuklarını buluşturmak üzere projelendirerek çıktığımız yolda başarılı sonuçlar aldığımızı ifade edebilirim. Bu yolda tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2020-2021 sezonunda ilk defa mücadele ettiğimiz bir ligde hedefimizi ligde kalmak olarak belirlemiştik ve tamamı kendi oyuncularımızdan oluşan takımımızla bunu da başardık. Geçen sezon tecrübe yılı olan takımımız ile yeni sezonda başarılı sonuçlar alarak ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lige çıkmak ancak, şuan ki imkanlarımız ile Süper Ligi maddi açıdan kaldırabileceğimizi düşünmüyorum. Ancak destekler bulmamız durumunda birkaç takviye ile takımımızın şampiyonluk mücadelesi vereceğine de inancımız tamdır. Geçtiğimiz sezon büyük bir başarının altına imza atan genç yeteneklerimiz milli takım hocaları tarafından da beğenildiler. Bu sene Litvanya’da yapılacak olan U17 Avrupa Şampiyonasının takımını oluşturmaya çalışan milli takım hocalarımız 4 kızımız ile birlikte Antrenörümüz Enis Atmaca’yı milli takım seçme kampına davet etti. 2 oyuncumuz Atiye Gülseven ile Semenur Buse Baran milli takım kadrosuna dahil edilmesini bekliyoruz. Birinci lige kadar tamamen kendi imkanlarımız ile liglerde mücadele ettik. Birinci Lige yükselmemizin ardından Yozgatlı hemşehrdilerimizin ilgi ve desteklerini gördük. Bizlere maddi ve manevi destek olan yerel yönetimler ve Yozgatlı federasyonlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca sponsorumuz olan Kıta Lojistik’e de teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.
Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Antrenörü Enis Atmaca ise “İlkokul düzeyinde aldığımız öğrencilerimiz ile birlikte 2017 yılında Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı bünyesinde toplandık. Bu oyuncularımızla birinci lige kadar yükseldik. Geçen sezonu tecrübe yılı olarak gördük. Yeni sezonda da bu tecrübemiz ile mücadele edeceğiz. Yozgat Hentbol potansiyeli yüksek bir il bu potansiyeli de bizler en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. A takımda bulunan kızlarımız dışında da güçlü bir alt yapımız bulunuyor. Tamamı Yozgatlılardan oluşan takımımız ile yeni başarıların altına imza atacağımıza inanıyorum. Bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay olmak üzere, Yozgat Milletvekillerimiz Bekir Bozdağ, Yusuf Başer ve İbrahim Ethem Sedef’e, Yozgat Valimiz sayın Ziya Polat’a, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’ye, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinciye, İstanbul, Antalya, Bursa Yozgatlılar Federasyonlarına ve DUYKON’a teşekkür ederiz” diye konuştu. (Alpaslan Demir)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.