""

Baro Başkanı Şimşek’ten Öğretmenler Günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:12

Baro Başkanı Şimşek’ten Öğretmenler Günü mesajı

Yozgat Barosu Başkanı Mehmet Şimşek, Ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleğinin öğretmenlik olduğunu söyledi.

Baro Başkanı Şimşek’ten  Öğretmenler Günü mesajı
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 7:00

Baro Başkanı Mehmet Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında öğretmenlerin gününün önemine değindi.
Şimşek, mesajında şunları kaydetti: “ Ülkemizi, milletimizi, çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak olan nesillerimizi yetiştirecek öğretmenlik mesleği toplumumuz için her daim kutsal bir meslek olmuştur. Kısacası, bizleri istikbale taşıyacak nesilleri yetiştiren öğretmenlik mesleği aslında ülkemizin geleceğidir. Eğitim sorunlarını çözememiş ve eğitime gereken önemi vermeyen ulusların bağımsızlığından söz etmek mümkün değildir.Ulusal kalkınmanın temeli eğitim ve öğretimden geçmektedir. Bu sebeple ülkemizin daha ileri gidebilmesi için eğitimin kaliteli ve bilimsel metodlar ile yapılması gerekmektedir. Bunun içindir ki ;öğretmenlerimizin sorunları, eğitim sorunlarımız içinde çok önemli bir yer tutmaktadır.Bu soruna ulusal sorun çerçevesinde çözüm aramak gerekir. Takvim yaprağındaki her günü bu günkü duygu ve düşüncelerle yaşamak dileğiyle, ahirete intikal etmiş öğretmenlerimize de Allahtan rahmet dileyerek, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.