""

Başhekim Demir, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:34

Başhekim Demir, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Demir, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başhekim Demir, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı
Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 17:48

Mesajında, sağlık çalışanlarının insan sağlığına adanmış emekleri ve fedakarlıkları üzerinde duran Başhekim Ali Demir, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı tebrik etti.
Başhekim Ali Demir, “Sağlık çalışanlarının gayreti ve özverisi, insan sağlığı için gösterdikleri çabaların temelini oluşturuyor. Özellikle son dönemde yaşanan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının gösterdiği özveri ve fedakarlık, toplumun sağlığını korumak adına ne kadar önemli olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi.Bu vesile ile bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum.”şeklinde konuştu. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.