""

Başkan Daştan, personeli ile iftar yaptı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:02

Başkan Daştan, personeli ile iftar yaptı

Akdağmadeni Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Suphi Daştan personeli ile birlikte iftar yaptı.

Başkan Daştan, personeli ile iftar yaptı
Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 7:00

Belediye Ticaret ve Kültür Merkezin de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli katıldı. Çok yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar yemeği öncesinde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.
Belediye Başkanı Suphi Daştan, burada yaptığı konuşmada, perseonelleri ile birlikte büyük bir aile olduklarını ifade etti. Daştan, “ Akdağmadeni Belediyesi ailesi olarak büyük bir aileyiz. Bu yılda geçen yıl olduğu gibi yine birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan iftar yemeğimizde birlikteyiz.
Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bu günlerde personelimizin de kendi arasında olan dostluğunun kardeşliğinin önemini bir kez daha vurguluyorum. Akdağmadeni Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle bölgesinde yükselirken, halkımızın ihtiyaçlarınada hızlı bir şekilde cevap veren bu çalışmaları birlikte yapıyoruz. İftar yemeği davetimize katılan tüm personelimize teşekkür ediyor , idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemize , milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’’ diye konuştu.
İftar sonrası belediye personeli için hazırlatılan Ramazan Bayramı hediyeleri personele dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.