""

‘Bir tuğlada sen koy’ kampanyası amacına ulaştı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:25

‘Bir tuğlada sen koy’ kampanyası amacına ulaştı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın 2014 yılında başlattığı “Bir Tuğlada Sen Koy” kampanyası amacına ulaştı. Toplanan bağışalarla Ülkü ocakları kendi binasına kavuştu.

‘Bir tuğlada sen koy’  kampanyası amacına ulaştı
Son Güncelleme :

06 Haziran 2017 - 7:00

4 yıldır Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren Duran Küçükduman ülkücü gençlerin yıllardır özlemini çektiği binalarına kavuştuklarını tapu işlemlerini tamamladıklarını dile getirdi.
Uzun zamandır yapılan bu çalışmada emek veren ve bağışta bulunan herkese teşekkür eden Küçükduman, Ülkü Ocakları’nın mevcut binasını satın alarak artık kira derdi düşünmeyeceklerini ifade etti. 7 Şubat 2017’te Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına atandığını hatırlatan Duran Küçükduman, görev süresinde geride bıraktığını 3 yılın heyecanını hala dün gibi taşıdığını söyledi.
“Çay dağıtmanın dahi onur ve gurur kaynağı olduğu kutlu dergahımızda Yüce Allah ocak başkanı olmamızı nasip etti” diyen Küçükduman, bu süreçte pek çok zorlu süreci geride bıraktığını anlattı.
Yozgatlı ülküdaşları ile birlik ve beraberlik içerisinde neler yapılabileceğini ispat etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade eden Küçükduman, bunlardan bir tanesinin de ülkü ocaklarına kazandırılan yeni hizmet binası olduğunu kaydetti.Her zaman adamın adamı değil dava adamı olduklarını vurgulayan Küçükduman, 14 Temmuz’da başlattıkları ‘Bir tuğlada sen koy’ kampanyasını ve gelinen süreci şöyle anlattı: “Sizlerinde yakından takip ettiği gibi Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı olarak bir çok faaliyete imza attık. Bunun son örneği olarak 14 Temmuz’da başlatmış olduğumuz “Yozgat ülkü ocakları için bir tuğlada sen koy kampanyamızdı”. Hepimizin hasretini ve özlemini çektiği sahip olmayı arzuladığımız bir hayalimiz bugün gerçek oldu. Bugün Yozgat Ülkü Ocakları kendi hizmet dairesini satın aldı . Artık Yozgat Ülkü ocaklarının kendine ait bir ocak dairesi var. Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen, yeri geldi yavuz, yeri geldi yunus duruşlu ülküdaşlarımıza, gerek yurt içi, gerekse yurt dışından kampanyamıza ses veren ağabeylerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte maddi ve manevi olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen ülkü ocakları genel başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendiye de şükranlarımı sunuyorum. Artık geleceğe umutla bakıyoruz.Ocak binamız Yozgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.