""

Birlik Başkanı Doğan’dan Köse’ye hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:48

Birlik Başkanı Doğan’dan Köse’ye hayırlı olsun ziyareti

Yozgat Musabeyli ve Çevre Köyleri Sulama Birliği Başkanı Yaşar Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Başkanı Doğan’dan  Köse’ye hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

08 Eylül 2017 - 7:00

Ziyarette Birlik Başkanı Yaşar Doğan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse’nin geçmişte de AK Parti çatısı altında Merkez İlçe Başkanı olarak önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Sayın Köse, tecrübesi ile geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonrada partisine ve Yozgat’a önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum.
Bu vesile ile kendisine İl Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse’de ziyaretlerinden dolayı Birlik Başkanı Yaşar Doğan ve yönetimine teşekkür ederek, “Makam ve mevkiler gelip geçicidir.Önemli olan topluma ve Yozgat’a kalıcı eserler bırakabilmektir.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.