""

Bozok Üniversitesi Kazakistan fuarında temsil edildi « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 08:48

Bozok Üniversitesi Kazakistan fuarında temsil edildi

Kazakistan Büyükelçiliği’nin organizasyonu ve daveti ile 20-25 Ocak 2018 tarihleri arasında Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarı’na Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tayip Duman katılarak Üniversitenin tanıtımını yaptı.

Bozok Üniversitesi Kazakistan fuarında temsil edildi
Son Güncelleme :

02 Şubat 2018 - 7:00

Kazakistan Eğitim ve Bilim Bakanlığı’nın Başkent Astana, Almaata ve Çimkent’te düzenlediği fuara Türkiye, İngiltere, ABD, Fransa ile aralarında Güney Kore, Çin ve Japonya gibi Asya ülkeler de katıldı.
Toplam 83 ülkenin katıldığı fuarda Türkiye’den aralarında Üniversitenin de bulunduğu 4 devlet ve 2 özel üniversitesi yer aldı.
Kazakların Türk üniversitelerine büyük ilgi gösterdiği fuarda Bozok Üniversitesine ayrılan stantta Prof. Dr. Tayip Duman tarafından Üniversitenin yabancı uyruklu öğrencilere sağladığı imkânlar ve lisans ve lisansüstü programlar hakkında bilgi verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.