""

BÜTÜN DERT SİYASETİ KİRDEN TEMİZLEMEK Mİ? « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:00

BÜTÜN DERT SİYASETİ KİRDEN TEMİZLEMEK Mİ?

BÜTÜN DERT SİYASETİ KİRDEN TEMİZLEMEK Mİ?
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 7:00

Siyasetin temiz olmadığı, kirli olduğu geçmişten günümüze sohbetlerde anlatılır…
Bu konuda tecrübeleri sabit olanlar kimi zaman çizmeyi aşar ama bunun farkında olmaz…
Yaşı küçük olan, henüz siyasete aklı yetmeyenlere de doktor reçetesi gibi tavsiyeler verilir…
Sabah, öğle, ikindi, akşam tok karnına yemeklerden sonra bir adet bu tavsiyelerin mutlaka kullanılması gerektiği söylenir…
Bazen yatmadan önce de bir tane alındığında faydasını görecekleri tavsiye olunur…
Latifeyi bir kenara bırakırsak, malum olduğu üzere siyaset önümüzdeki günlerde biraz hareketlenecek…
Yabancısı olmadığınız bir konudan bahsettiğimi tahmin etmişsinizdir. Bilindiği üzere AK Partinin Merkez İlçe, İlçe Başkanları ve İl Başkanlığı seçimleri yaklaşıyor…
Bu konuda her gün bir haber çıkıyor…
Merak buyurmayın seçim gününe kadar daha çok haber dinlemeye devam edeceğiz… Son dakika bilgisi olarak vereceğim bir haberi de ilave edelim…
İddia odur ki; Partili yetkili organları toplanmış ortak aldıkları karar neticesinde mevcut başkanlar ve yönetim kurulları ile göreve devam etmek kararı almışlar!
Bu bilgi yanlış olabilir ama öğrendiğim kadarıyla mevcut yönetimlerin bir araya gelip, böyle bir karar almak yetkisi var.
Burada asıl mesele böyle bir karar var mı, yok mu? Derdim sorgulamak değil. Gelin isterseniz tekrar başa dönelim:
Ne demiştik…
AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı için henüz yeni bir aday isim konuşulmuyor. Bunun nedeni son toplantıda katılan hemen herkes İskender Başkandan memnun olduklarını söylemişler bu durum aday çıkmamasında etkili bir rol oynuyor olabilir.
Fakat Merkez İlçe ve İlçe Başkanlıkları seçimleri tamamlandıktan sonra yapılacak İl Başkanlığı seçimi için şahısların kendilerinin haberi olmadığını bildiğim isimler dahi aday gösterilmektedir.
Ne tuhaf değil mi?
İşte asıl soru burada karşımıza çıkıyor…
Soru şudur: Bütün dert kirden siyaseti temizlemek mi?
Daha açık konuşmak gerekir ki; adaylar kirlendiği iddia edilen siyaseti temizlemek için mi bu göreve talipler, yoksa kirlenen siyasetin içinde kaybolup gitmeye mi talipler…
Durum bu nokta da seçimler yaklaştıkça karşımıza başka hangi haberler çıkacak, anlaşılan biraz daha beklemek gerekiyor. İl ve ilçe başkanlıklarına talip olanların, perde arkasından gizlice çalışma yürüttükleri, adaylıklarının iddialı konuma gelmesiyle siyaset arenasında bende varım, bende iddialıyım diyeceklerdir. Bunu önmüzdeki yakın bir gelecekte hep birlikte göreceğiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.