""

Büyüksoy’dan gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:48

Büyüksoy’dan gazetemize ziyaret

TÜGVA Yozgat İl Temsilcisi Muhammed Recayi Büyüksoy, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyüksoy’dan gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 7:00

Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak’la bir süre sohbet eden TÜGVA İl Temsilcisi Büyüksoy, kendisinin de basın sektörünün içerisinde bulunduğunu ve bu anlamda basının önemli olduğunu söyledi.
TÜGVA’nın çalışmalarına da değinen Büyüksoy, 6 ilçede yapılanmalarının tamamlandığını belirtti.
Büyüksoy, TÜGVA’nın geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş bir gençlik meydana getirmek hedefiyle kurulduğunu belirterek Türkiye Gençlik Vakfı’nın, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü ile üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar yaptığını ifade etti.
Yönetim kurulu üyelerinin bilgili ve oldukça donanımlı kişilerden oluştuğunu vurgulayan Büyüksoy, kendilerinin gençliğe en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirtti.
Büyüksoy,“Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak. Gelecekte kendimizi; yeni nesil vakıfçılık deneyimini tüm gençliğe yaşatmış ve onların ülkemize faydalı birer önemli şahsiyet olmasında en büyük katkıyı yapmış bir vakıf olarak görüyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Yozgat İl Temsilcisi Muhammed Recayi Büyüksoy ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında her zaman destek olacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.