""

Cankesen’den anlamlı ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:38

Cankesen’den anlamlı ziyaret

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan, Ulaştırma Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yerköy TCDD çalışanlarını ziyaret ederek, geçtiğimiz aylarda iş kazası geçiren TCDD Yerköy Personeli Yakup Özer’i evinde ziyaret etti.

Cankesen’den anlamlı ziyaret
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2017 - 7:00

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan, Ulaştırma Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Yerköy TCDD çalışanlarından Yakup Özer’i evinde ziyaret etti. Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen burada yaptığı açaıklamada; Geçtiğimiz aylarda TCDD Yerköy Personellerinden Yakup Özer kardeşimizin geçirmiş olduğu iş kazasından dolayı büyük üzüntü duyduk ve kendisini ve ailesini ziyaret etmek istedik.
Ben kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor Allah’tan bir daha böyle bir şey yaşatmamasını diliyorum” dedi.
TCDD Yerköy Personeli Yakup Özer ise Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan, Ulaştırma Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.
TCDD ZİYARET EDİLDİ
Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Uslu, Kenan Çalışkan, Ulaştırma Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tcdd Yerköy Tren istasyonunu ziyaret etti. Burada personelle kısa bir süre sohbet eden Cankesen burada bir hatıra fotoğrafı çekinip, daha sonra personelle birlikte yemekte bir araya gelip çalışanların sıkıntılarını dinledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.