""

ÇEDAŞ’tan geleneksel iftar programı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:59

ÇEDAŞ’tan geleneksel iftar programı

ÇEDAŞ Yozgat İl İşletme Müdürlüğü tarafından ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programı kapsamında, kurum personelleri, şehit aileleri, muhtarlar ve basın mensupları bir araya geldi.

ÇEDAŞ’tan geleneksel iftar programı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Yozgat İl İşletme Müdürlüğü her yıl ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.Kentteki bir restoranda düzenlenen iftar programına şehit aileleri, muhtarlar ve basın mensupları ile şirket personelleri katıldı.
İftar programında konuşan ÇEDAŞ Yozgat İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Bugün burada şehit ailelerimiz, muhtarlarımız, basın mensuplarımız ve çalışanlarımız ile bir araya gelmenin iftar soframızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle şehit ailelerimizin huzurunda bu vatan için canını feda eden şehitlerimiz rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum. Ayrıca Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak düzenlediğimiz iftar programına katılımlarından dolayı çalışmalarımızın kamuoyuna aktarılmasında büyük görev üstlenen değerli basın mensuplarımıza ve muhtarlarımıza ve hizmette gecesini gündüzüne katarak tüketicilerimize daha iyi hizmet götürmemiz için bizlere destek olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca aydınlık günler için emeklerini esirgemeyen değerli personellerimize gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü bir kez daha kutluyorum. Ramazan ayının İslam âlemi başta olmak üzere siz değerli konuklarımıza sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.