""

Çekerek Belediyesi İtfaiye ekipleri Ankara’da kursa katıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:13

Çekerek Belediyesi İtfaiye ekipleri Ankara’da kursa katıldı

Çekerek Belediyesi İtfaiye ekipleri, ilçede meydana gelebilecek olaylara karşı daha hızlı ve daha etkin bir şekilde müdahale etmek amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Temel İtfaiyecilik Kursu”na katıldı.

Çekerek Belediyesi İtfaiye  ekipleri Ankara’da kursa katıldı
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca itfaiye ekiplerine yönelik düzenlenen kursa personelinin de katıldığını belirterek, bu tür kursların önemli olduğunu söyledi.
Başkan Bozkurt, “ İtfaiye araçlarını yenilemiştik. Ayrıca yüksek katlı binalardan insanımızı kurtarmak için 24 metre uzunluğunda merdiveni olan yangın kurtarma aracımızı da almıştık. Geriye personelimizi nitelikli hale getirmek gerekiyordu. Belediye personelimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen “Temel İtfaiyecilik Kursu”na katılarak eğitim aldılar. Bu eğitimde amaç; ilçemizde oluşabilecek her türlü yangına karşı daha etkin ve hızlı bir şekilde nasıl müdahale edileceği konusunda teknik eğitim almaktı. 7 personelimiz bu alanda eğitimlerini başarılı ve donanımlı bir şekilde tamamladılar. 6 personelimiz de bu eğitime devam etmektedir. Bu konuda bize destek olan ve malzeme konusunda da yardımlarını esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına, İtfaiye Daire Başkanlığı ve personeline bu imkânı sağladıkları için sonsuz teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.