""

Coşkun: Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimize vesile olsun « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:24

Coşkun: Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimize vesile olsun

AK Parti AR-GE Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde, millet olarak karanlık güruhlara karşı acıların paylaşıldığı, huzur dolu bir Kurban Bayramı yaşanması temennisinde bulundu.

Coşkun: Kurban Bayramı birlik  ve beraberliğimize vesile olsun
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2017 - 7:00

Dr. Osman Coşkun, yayınladığı yazılı bir mesajla tüm Yozgatlıların ve Türk-İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Coşkun, “Yüce Rabbim, kesilen kurbanların, yapılan ibadetlerin, edilen duaların hürmetine zalimlere fırsat vermesin. Mazlumlara ise güç ve kuvvet versin. Bu vesileyle bütün hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, mübarek bayramın başta Yozgat’ımız, ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.