""

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yozgat’a hizmet için buradayız « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 10:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yozgat’a hizmet için buradayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yozgat’a hizmet için buradayız
Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 17:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Yozgatlılara yönelik bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi ve hükümetinin Yozgat’a hizmet etmek için burada olduklarını belirtti ve Yozgat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Celal Köse ile diğer ilçe ve belde başkan adaylarına destek çağrısında bulundu.

Kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl gelmeye niyetlendiklerini ancak son anda mümkün olmadığını hatırlatarak, Yozgat’a Fuat Oktay’ı gönderdiklerini söyledi. Ardından coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan, “Nasıl hızlı trenden memnun musunuz? Cumhurbaşkanı kardeşiniz sizin hizmetinizde. Biz zaten size hizmetkar olmaya geldik.” ifadelerini kullandı ve 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Yozgat’a daha güçlü hizmetler sunacaklarını dile getirdi.

Erdoğan, Türkiye’nin bugünlere gelmesinde halkın büyük desteğinin olduğunu vurgulayarak, ekonomiden ihracata, turizmden istihdama kadar birçok alanda ülkeyi büyüttüklerini ifade etti. Terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden, ekonomik başarılara kadar bir dizi konuda halkı bilgilendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmesine kadar mücadelelerinin süreceğini ve hedeflerinin bu yönde olduğunu belirtti.

YOZGAT’A 114 MİLYAR YATIRIM YAPILDI

Yozgat’a yapılan yatırımlardan bahseden Erdoğan, şehre 114 milyar liradan fazla yatırım yapıldığını açıkladı. Eğitimden sağlığa, gençlik ve spor alanlarına kadar birçok alanda yapılan yatırımları sıralayan Erdoğan, Yozgat’ın Türkiye’nin önemli bir şehri olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Miting alanındaki katılımcı sayısının 50 bin kişi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat’ın her zaman kendilerini yalnız bırakmadığını ve desteklediğini ifade etti. Terör örgütleriyle mücadelede kararlı olduklarını ve ülkenin her yerinde hukuksuzluğa ve işgallere müdahale ettiklerini söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin güvenliği ve huzuru için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİSİNDE DESTAN YAZIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarılarına vurgu yaparak, ülkenin ekonomik ve savunma alanındaki ilerlemelerini anlattı. Erdoğan, Türkiye’nin artık toplu iğne ithal eden bir ülke olmadığını, savunma sanayisinde destan yazan bir konuma geldiğini belirtti.

Milli gelirin 1 trilyon doları aştığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geçmişte dışarıdan tabanca alırken şimdi ise savunma sanayisinde başarılar elde ettiğini ifade etti. KAAN isimli milli savaş uçağının ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini ve önümüzdeki yıllarda gökyüzünde KAAN’ı görmeye başlayacaklarını belirten Erdoğan, ayrıca Türkiye’nin milli otomobili TOGG’un yolları süslediğini ve devrim otomobilinin başarılı bir şekilde üretildiğini dile getirdi.

Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik büyümesine de değinerek, geçen yıl yüzde 4,5 büyüme gerçekleştirdiklerini ve işsizlik oranının son 10 yılın en düşük seviyesine indiğini açıkladı. Ayrıca turizmde de 57 milyon turisti ağırladıklarını ve 54,5 milyar dolar gelir elde ettiklerini söyledi. Enflasyon konusunda da olumlu haberlerin geleceğini belirten Erdoğan, önümüzdeki dönemde enflasyonla mücadelede başarılı olacaklarını ifade etti.

Emeklilere yönelik yapılan düzenlemelere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığının emeklileri zorladığının farkında olduklarını ve emeklilere yönelik ek kaynak kullanarak adımlar attıklarını açıkladı. Ayrıca kamu bankalarının emeklilere promosyon ödemeleri kararlaştırdığını ve bayram ikramiyesinin de hesaplara yatırılacağını belirtti.

Erdoğan, Türkiye’nin bölünmesine ve iç çatışmalara izin vermeyeceklerini, halkın birlik ve beraberliğini koruyacaklarını ifade ederek, Yozgatlıların desteğine teşekkür etti., Türkiye’nin istikrarlı yükselişini engellemeye çalıştıklarını savundu ve halktan Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse ve diğer başkan adaylarını desteklemelerini istedi.

ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR ÇAĞRISI

Konuşmasının son bölümünde muhalefeti eleştiren Erdoğan, “CHP zulmünden İstanbul’umuzu, Ankara’mızı, İzmir’imizi gelin kurtaralım. Şehirlerimizi iş bilmezlerin eline bırakmamak için çalışıyoruz.”dedi. Erdoğan, “31 Mart seçimleri bu kirli ve kibirli zihniyetten kurtuluşunun miladı olacak. Tabii sandıktan çıkacak sonuç çok önemli. Sadece Yozgat’ı almak yetmez, İstanbul’daki hemşerilerinizi arayıp oylar Murat Kurum’a diyeceksiniz. Aynı şekilde Ankara’daki hemşerilerinizi arayıp Turgut Altınok için oy isteyeceksiniz.”şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.