""

Daştan: Basın, tarihin her döneminde ilkeli tarafsız yayın anlayışını sürdürmüştür « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:05

Daştan: Basın, tarihin her döneminde ilkeli tarafsız yayın anlayışını sürdürmüştür

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, “Türk basınının, tarihin her döneminde vatandaşımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir.”dedi.

Daştan: Basın, tarihin her döneminde  ilkeli tarafsız yayın anlayışını sürdürmüştür
Son Güncelleme :

11 Ocak 2018 - 7:00

Başkan Daştan, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada gazetecilik mesleğinin önemini vurguladı. Daştan, açıklamasında şunları kaydetti: “Dünyanın diğer ucundaki olaylardan bile anında haberdar olmamızı sağlayan gazetecilik mesleği, çağımızın belki de en saygın ve en dinamik mesleklerinden biridir. Türk Basını, tarihin her döneminde vatandaşımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir. Ülkemizde , İlimizde ve ilçemizde görevlerini icra ederken, her türlü yıpranmaya maruz kalan, güçlükler ve sorunlar yaşayan gazetecilerimiz, yaşadıkları tüm olumsuz koşullara rağmen görevlerini büyük bir titizlik ve özveriyle yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Tüm zor şartlarda, son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.