""

Daştan, OSB’deki fabrikaları ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:40

Daştan, OSB’deki fabrikaları ziyaret etti

MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı FerudunDaştan, Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde (OSB)’de faaliyetini sürdüren fabrikaları ziyaret etti.

Daştan, OSB’deki fabrikaları ziyaret etti
Son Güncelleme :

05 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat’ta kısa bir süre önce kuruluşunu tamamlayan MÜSİAD, teşkilatlanma çalışmalarında da yoğun bir süreç yaşıyor. Nisan ayında geniş katılımlı bir açılışa hazırlanan MÜSİAD Yozgat Şubesi’nin kurucu Başkanı FerudunDaştan, Yozgat OSB’de işadamları ile bir araya geldi. Daştan, MÜSİAD’ın kuruluş amacı, ilkeleri ve Yozgat’taki hedeflerinden bahsetti.
Ziyaretlerde MÜSİAD’ın çalışmalarını anlatan Daştan, MÜSİAD’ın sadece Türkiye’de değil dünyada da 11 bini aşan üyesi ile 50 bin işletmeyi temsil ettiğini vurguladı. Daştan, yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan, yurt içinde 86 irtibat noktası bulunan bir STK vizyonu ile çalıştıklarından bahsetti.
Teşkilatlanma çalışmasını büyük oranda tamamladıklarını kaydeden Daştan, “Yeni yönetim kurulu ile MÜSİAD’ın önceden belirlemiş olduğu ilke ve değerleri paylaşarak üye sayımızı arttırmak, üyeler arasında iletişim ve dayanışmayı geliştirmek kendi içimizde sağladığımız bu birlik ve beraberlik ruhu ile Yozgat’mızın maddi ve manevi anlamda daha da yükselmesini hedeflemekteyiz. İnsanları birbirine bağlayan, fikirler, duygular ve inançlardır. Bu esasın üzerine kurulmuş, gönüllülük ilkesi ile çalışan, MÜSİAD’ın bir gönüllüsü olarak, ülkemizin sosyal, kültürel, siyasal, ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönden kazanması ve kalkınması için elimizden gelen gayreti gösterirken, bu gücü de üyelerimizden alacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.