""

Deprem Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 21:52

Deprem Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Kadışehri Kaymakamlığı’nda oluşturulan Deprem Koordinasyon Merkezi’nde önemli bir toplantı düzenlendi.

Deprem Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:00

Toplantıya Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, Kadışehri Kaymakamı Tahir Ardal, AFAD Genel Müdürleri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda, depremin etkilerinin değerlendirilmesi ve hasar tespit çalışmalarının durumu ele alındı. Ayrıca, vatandaşlardan gelen müracaatlar ve ihtiyaçlar da detaylı bir şekilde ele alındı.
Vali Özkan, toplantıda yaptığı konuşmada, depremin yol açtığı hasarın tespit edilerek gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini belirtti./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.