""

Dokunuşa destek devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:24

Dokunuşa destek devam ediyor

Yozgatspor 1959 FK için başlatılan destek kampanyasına, İşadamı Yaşar Güder, Ünlü Mobilya sahibi İbrahim Ünlü, Avukat Yasin Durusoy, Erdemler Ekmek Fabrikası sahibi Yaşar Erdem ve Yozgat Sebzeciler Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Hookah’n Mug Cafe işletmecisi Fatih Yeşil’de destek verdi.

Dokunuşa destek devam ediyor
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 7:00

Bir şehir şampiyonluk için kenetleniyor. Yozgatspor’a destek kampanyası için Yozgat’ın sayılan ve sevilen işadamları ve esnafları destek sunmaya devam ediyor.
1 YILLIK EKMEK İHTİYACI
KARŞILANACAK
Kırmızı siyahlılara destek kampanyasında İşadamı Yaşar Güder, Ünlü Mobilya sahibi İbrahim Ünlü, Avukat Yasin Durusoy, Erdemler Ekmek Fabrikası sahibi Yaşar Erdem ve Yozgat Sebzeciler Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Hookah’n Mug Cafe işletmecisi Fatih Yeşil’de üzerine düşen görevi yaptı.
Erdemler Ekmek Fabrikası sahibi Yaşar Erdem Yozgatspor’un 1 yıllık ekmek giderlerini karşılayacağını söyledi. Avukat Yasin Durusoy 3.Lig yolunda kırmızı siyahlı temsilcimizin her zaman arkasında olduklarını dile getirdi. Ünlü Mobilya sahibi İbrahim Ünlü Yozgatspor’un hak etmediği bir ligde mücadele ettiğini el birliği ile bir üst lige çıkaracaklarını açıkladı.
SEBZE VE
MEYVE SÖZÜ
Yozgat Sebzeciler Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri de Yozgatspor 1959 FK’ya 3.Lig yolunda desteklerini sundu. Kırmızı siyahlı ekibin bir sezon boyunca sebze ve meyve ihtiyacını karşılayacaklarının sözünü veren Dernek Başkanı Salih Çavuşoğlu, pazarcıların kendi arasında topladığı parayı da dokunuş ekibine teslim etti.
Çavuşoğlu, “ Biz pazarcılar olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istedik. Arkadaşlarımızla oturup istişare ettik. Yozgatspor’un sezon boyunca bütün meyve ve sebze ihtiyacını karşılamaya karar verdik. Ayrıca aramızda topladığımız bir miktar parayı da şampiyonluk yolunda kırmızı siyahlı takımımıza destek olsun diye teslim ettik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.