""

Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Eğitim Toplantısı Yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:30

Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Eğitim Toplantısı Yapıldı

Sarıkaya’da 2017-2018 Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması ile Namık Kemal İlköğretim Kurumu Siyasettin Eser Konferans salonunda “Okul Güvenliği, Okul Servisleri, Uyuşturucu ile Mücadele” konulu toplantı yapıldı.

Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem  Eğitim Toplantısı Yapıldı
Son Güncelleme :

09 Şubat 2018 - 7:00

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan başkanlığında yapılan toplantıya, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Müdürü Komiser Kadir Topkaya, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş okul kurum müdürleri, okul aile birliği temsilcileri katıldı.
Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş tarafından okullarda güvenlikle ilgili yapılan çalışmalar, okul servislerinin komisyonlar marifetiyle değerlendirilmesi, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konularında öğrenci ve velilere rehber öğretmenler tarafından oluşturulan komisyon marifetiyle seminerler düzenlendiğinin bilgisi verildi.
Kaymakam Yasin Özcan yaptığı açıklamada eğitim güvenliği kapsamında bahsedilen konularla ilgili yapılan çalışmaların yakın takipçisi olduklarını, ilçe jandarma komutanlığı, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve diğer paydaşlarla organize güzel çalışmaların yapıldığı bunun olumlu sonuçlarının okullarda gözlemlediklerini ifade ederek bu dönemde de güvenliğin sağlanması kapsamında çalışmaların titizlikle yürütüleceği ve kendilerinin de çalışmaların yakinen takipçisi olacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.