""

Ensar Vakfı yeni şubesi törenle açıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:22

Ensar Vakfı yeni şubesi törenle açıldı

Ensar Vakfı Yozgat Şubesi Yeni Hal Binasında, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ında katılımı ile düzenlenen törende açıldı.

Ensar Vakfı yeni şubesi törenle açıldı
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 17:51

Ensar Vakfı Yozgat Şubesi Yeni Hal Binasında, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ında katılımı ile düzenlenen törende açıldı.
1979 yılından beri hizmetlerini sürdüren Ensar Vakfı’nın yeni şubesi açılışına; TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Av. Hasan Kandemir, Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşan Taşdemir, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.
Vakfın açılış kurdelesi Bozdağ ve il protokolü tarafından kesildi.
Okunan duanın ardından Vakıf Başkanı Hasan Kandemir, kısa bir konuşma yaptı. Vakfın önceki Başkanı Hüseyin Durusoy’a teşekkür eden ve kuruluştan bu güne kadar yapılan hizmetleri anlatan Kandemir, kendilerini bugünlerinde yalnız bırakmayan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’de yaptıkları konuşmada, Vakfın bugüne kadar yaptığı hayırlı hizmetlerin bundan sonra sürmesi temennisinde bulundu.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’da; Ensar Medeniyetinin yüzyıllardır tüm İslam Alemi’nde hayırlı hizmetlere imza attığını, ülke insanın manevi, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkı sağlamak gayesiyle kurulduğunu vurguladı.
Bozdağ, Hükümetleri döneminde tüm dünya üzerinde yapılan ve yapılmaya devam eden icraatları da anlattı. Türkiye’nin güçlü, sözü dinlenen bir ülke olduğuna dikkat çekti. Uzun bir süredir Yozgat’a gelemediğini belirten Bozdağ, bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından Ensar Vakfı Yozgat Şubesi Başkanı Av. Hasan Kandemir TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bozdağ’a açılış anısına plaket takdim etti. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.