""

Erdoğan: Havaalanı inşaatına bu yıl başlanılacak « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:53

Erdoğan: Havaalanı inşaatına bu yıl başlanılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Havaalanı ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılarak inşaatına bu yıl itibariyle başlanılacağını söyledi.

Erdoğan: Havaalanı inşaatına bu yıl başlanılacak
Son Güncelleme :

15 Ocak 2018 - 7:00

Tokat İl Kongresinin ardından helikopter ile Yozgat’a AK Parti 6 Olağan Kongresine katılmak üzere hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Olumsuz hava koşulları nedeni ile helikopteri Tokat’ın Zile ilçesine acil iniş yaptı. Karayolu ile Yozgat’ta ki Kongreye gecikmeli katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Yozgatlılar coşkuyla karşıladı. Soğuk havaya rağmen Kongrenin yapıldığı Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonu ve çevresini dolduran coşkulu kalabalık Erdoğan’a sevgi selinde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada Yozgat ve ilçelerine AK Parti döneminde yapılan yatırımları sıraladı. Erdoğan; Hızlı Tren ve Vali Yurtnaç’ın gündeme getirdiği, üniversite kamus alanı ile şehir merkezi güzergahı arasına yapılması planlanan hafif raylı sistem, OSB’ye Hayvancılık İhtisas Alanı, gurbetteki Yozgatlıların memleketlerine yatırım yapması, yol ve göç sorunu gibi şehrin pek çok sorununa değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının sonunda; nikahı kıyılan ve kendisini görmek için kongrenin yapıldığı salonda bekleyen Yozgatlı Eda ve Hakan Korkmaz çiftini platforma davet ederek çifte bilezik taktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.